Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

За нас

Фирма ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС е основана през 1996 година в гр. София. От основаването си до сега е работила в сферата на дистрибуцията на професионални продукти за фризьорство и маникюр, като изгради име на лоялен и коректен партньор към всички свои клиенти.

През 2006 година ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС сключи договори и стана официален вносител и представител на марката от Хюстън, САЩ - FAROUK SYSTEMS и марката за продукти за маникюр ORLY от Лос Анжелис, САЩ. Това даде възможност на екипа на ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС да влезне в ритъма и философията на работа на двете компании и да развие своята креативност по начина, по който те работят. От тогава до днес ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС си изгради име на фирма която предлага качествени и стойностни продукти които намериха своето достойно място сред професионалистите и крайните клиенти.

През 2009 година ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС отвори собствен учебен център в който всеки желаещ да получи повече информация или обучение за продуктите е добре дошъл. Ние никога не спираме да се учим и за нас нашите клиенти са не само партньори, но и приятели, членове на голямото семейство на ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС, FAROUK SYSTEMS и ORLY

За ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС е чест и гордост да представлява
имената на FAROUK SYSTEMS USA и ORLY

Мотото на ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС e:

КАЧЕСТВО – ЕТИКА – КРЕАТИВНОСТ

FAROUK SYSTEMS GROUP – Най-голямата частна Американска компания за производство на козметика и уреди за коса. FAROUK SYSTEMS е базирана в Хюстън, Тексас и произвежда висококачествени продукти за коса. FAROUK SYSTEMS е известна като един от основните спонсори на конкурса за красота Miss Universe.
Главен спонсор на конкурсите за красота Miss America и Miss Teen USA както и един от спонсорите на музикалните награди на VMA (Video Music Awards), редовен участник в наградните фондове за наградите на MTV Awards, Годишните Награди Latino Grammy Awards.
FAROUK SYSTEMS за първи път разработиха и внедриха в производството на продукти за коса Най-Новите Американски технологии съвместно с техническите лаборатории на Националната Агенция за космически Изследвания на САЩ (NASA).
Главни двигатели в дейността на FAROUK SYSTEMS са Креативност и Иновации при разработването на продуктите. FAROUK SYSTEMS е редовен участник в много благотворителни кампании и дарява средства за разрешаването на военно-политически конфликти по цял свят. Световните екологични проблеми също са заложени в програмите и продуктите на FAROUK SYSTEMS. По този начин FAROUK SYSTEMS се превърна във водеща фирма в този бранш не само за рамките на САЩ но и в световен мащаб. Продуктите на FAROUK SYSTEMS се продават в над 130 страни по света, за щастие една от тях е и България.

ORLY е име легенда в продуктите за маникюр и педикюр. Основател на компанията е Джеф Пинк през 1975 година. ORLY е базирана в Лос Анжелис, Калифорния. С името на ORLY е свързана и историята за създаването на легендарния „Френски Маникюр”. Този вечен моден вид в маникюра е създаден и патентован от Джеф Пинк през 1976 година.

Когато Джеф Пинк основава ORLY през 1975 година, той е мотивиран от проста идея: да подобри грижата за ноктите. Създавайки продукти не само да направи ноктите красиви, но да бъдат здрави и възстановени, ORLY предопредели начина по който жените да се чувстват по-добре. В наши дни са създадени повече от 26 продукта за третиране на ноктите и след създаването на над 150 цвята, ORLY разработи цялостна линия продукти включваща основи за лак, топ лакове, заздравители, бързо съхнещи съставки, продукти за грижа за кутикулите, лакове, лакочистители и аксесоари. За повече от 35 години в над 70 страни, продуктите на ORLY са избор на маникюристите и крайните клиенти като най-добра грижа за естествените нокти.Фирмата многократно е награждавана с престижната награда ABBIES (избора на професионалистите) за своите продукти и иновации.

Винаги пионер в продуктите си, ORLY също така преоткри и начина за нанасяне на тези превъзходни продукти. Взимайки съвети от професионалистите, ORLY представи през 2002 година спечелилата награда и патентована капачка Gripper Gap™. Фирмата ORLY постоянно е награждавана като лидер в индустрията за продукти за маникюр и педикюр. Това признание на усилията на ORLY ще продължи и в бъдеще поради прогресивните концепции в производството на продукти за ръце, крака и тяло. Продуктите на ORLY въплъщават наследството от качество и страст, които се продават в над 70 страни по света.