Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

Аксесоари за маникюр

Пили

Лепило за нокти

ORLY BRUSH-ON NAIL GLUE

Лепило за Сцепени или Счупени Нокти

Употреба: Нанесете с четката на счупения нокът и упражнете лек натиск за 10 секунди. Може да се слага и на краищата на ноктите. Не бършете четката.

Внимание: Цианоакрилат. Опасно. Слепва кожата за секунди. Може да попие в кожата и очите. В случай, потърсете медицинска помощ и покажете този етикет. Пазете от деца.

Съдържание 5 гр

Лакочистители

REMOVER EXTRA STRENGTH

Силен лакочистител с Ацетон, за естествени нокти.

Професионална формула която бързо и ефективно премахва лака без да изсушава нокътната плочка. Естествените нокти остват чисти, без остатъци от лак и замърсяване.

Употреба: Навлажнете памучен тампон с продукта и разнесете по повърхността на нокътя. Изтрийте лака от основата на нокътя до пълно отстраняване. Пазете от огън, боядисани и пластични повърхности. Затворете добре. Пазете от деца

Съдържание: 118 мл; 480 мл

REMOVER GENTLE

Слаб Лакочистител без Ацетон

Мека формула лакочистител за естествени и изкуствени нокти която обединява мекото и ефективно решение за премахване на лака без да изсушава нокътната плочка.Естествените и изкуствените нокти са чисти, без остатъци от лак и замърсяване.

Употреба: Навлажнете памучен тампон с продукта и разнесете по повърхността на нокътя. Изтрийте лака от основата на накътя . Пазете от огън, боядисани и пластични повърхности. Затворете добре. Пазете от деца

Съдържание: 118 мл; 480 мл

LACQUER THINNER

Разредител за лак

Удължава живота на сгъстения лак. Специализирана формула сигурно удължава живота на сгъстениа лак като същевременно го поддържа перфектен за работа и качество. Лака е възстановен и готов за употреба.

Употреба: Сложете няколко капки от Nail Polish Thinner в шишето със сгъстения лак. Разклатете добре и нанесете по нокътя.

Съдържание: 60 мл