Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

Кремове и ексфолианти

SUGARFIX

Скраб за ръце, крака и цяло тяло

Характеристика: Богата базирана на масла  скраб за ръце крака и цяло тяло, с комбинация от ароматите на Цитрусови плодове, Бял Чай и Ванилия, Шоколад и Трюфели.

Полезни Свойства: Нежно разтваря и ексфолира мъртвите клетки от ръцете краката и тялото. Премахва сухата кожа и я оставя  мека, гладка и подновена. Дава изключителна влажност на кожата.

Нанасяне: Нанесете малко количество на мокра кожа. Масажираите 30 секунди изплакнете и подсушете.

Ползвайте този продукт с: Препоръчва се за домашна употреба един път седмично.

Ключови съставки:  Brown Sugar - известена със своите присъщи антибактериални и ексфолиращи свойства, изглажда и ускорява процеса на зарастване и подновяване на кожата. 

Aloe Vera – осигурява хидратиране и „ремонт”  на сухата и повредена кожа. Помага за бръзото лечение, намалява риска от белези за подържане на здрава и красива кожа. Vitamins A и E – антиоксидантно и хидратиращо действие.

Памучено семе – стимулира циркулацията на кръвта и ексфолира мъртвите клетки.

Орехово Масло - интензивно овлажнява кожата, ‘anti – age” свойства, тонизира и има регенеративно действие.

Масло от Гроздови Семки - предпазва кожата с един от най-богатите източници на Линолова  Киселина, помага кожата да се запази мека и по сияина.
Сладко Бадемово Масло - не-омазнява, естествено успокояващо действие, много фина текстура която дава възможност за лесно усвояване от кожата, не запушва порите. Масло от Розмари - антиоксидант, който освежава и стимулира кожата, като същевременно съдържа антибиотици и има противогъбични свойства.

RICH RENEWAL

Ултра - Хидратиращ Крем

Характеристика: Топъл и сладострастен комфорт с Ванилия и Бял Чай, ароматизиран с Neem и Feijoa, свеж аромат на папая и червен греифрут, лек сладък с плодови нотки на Личи и Нар

Полезни Свойства: Подхранва, хидратира и загрява кожата в дълбочина. Ревитализира суха, напукана кожа, особено в студени зимни дни. Бързо се абсорбира от кожата. Оставя кожата мека без мазни отпечатъци.

Нанасяне: Нанася се с масажни движения по ръцете краката и цялото тяло

Ползвайте този продукт с: Sugar FIX .

Ключови съставки: Shea и Cocoa Butters – омекотяват сухите зони и защитават от студените зимни дни. Антиоксидантните свойства на крема помагат клетките на всички типове кожа да се подмладят.  Aloe Vera – осигурява хидратиране и „ремонт”  на сухата и повредена кожа. Помага за бръзото лечение, намалява риска от белези за подържане на здрава и красива кожа. Vitamins A и E – имат антиоксидантно действие и помагат за опазване на  кожата от измръзване и други вредни фактори на околната среда. Заздравяват, хидратират и омекотяват кожата.