Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

Третиращи продукти

Основи

BONDER®

Гумирана Основа

Уникална „гумирана” основа захваща лака за нокътя за дълготрайно слепване. Тази уникална формула съдържа смоли за дълготрайност на покритието.

Употреба: Нанесете един слой Bonder по нокътя. Продължете с желания цвят лак на ORLY

Съдържание: 9 мл/ 18 мл/ 118 мл/ 240 мл

TOP 2 BOTTOM

Основа и топ лак в едно

Формула „всичко в едно” която одбно „хваща” и предпазва лака. Тази нова формула работи два пъти, комбинирайки ключова основа и активен топ лак за да свърже лака към нокътя и да защити цвета. Лака е траен и със силен блясък.

Употреба: Нанесете един слой като основа и един слой  като топ лак след лакиране.

Съдържание: 9 мл/ 18 мл

RIDGEFILLER

Заглаждащ грунд, основа.

Запълва неравности и заглажда повърхността на ноктите. Добавен е уникален набор от минерали които влизат в неравностите за да загладят груби и неравни нокти. Ноктите са изискани с качествен завършек.

Употреба: Разтръскайте добре и нанесете един или два слоя за гладък завършек

Съдържание 9 мл/ 18 мл

Топ лакове

GLOSSER®

Топ лак за силен блясък

За дълготрайна защита и брилянтен блясък. Мощна доза от изключителния комплекс за блясъка на ORLY  осигурява искрящ блясък на лакираните нокти. Цвета е защитен, вибриращ и лискав. Идеален продукт за рисунки

Употреба: Нанесете внимателно Glosser на лакиран нокът. Оставете да изсъхне.

Съдържание: 9 мл/ 18 мл

WONT CHIP®

Защитен Полимерен Топ лак

Помага на лака да издържи против напукване и лющене. Уникална акрилна смола покрива и заключва цвета на ноктите Лака е защитен и устойчив до две седмици.

Употреба: Нанесете един-два слоя като топ лак след лакиране.

Съдържание: 18 мл

MATTE TOP

Сатенен Топ лак

Преобразува лъскавия лак в матово-сатенен завършек. Този шикозен топ лак съдържа слюда за да матира естествено повърхността на лака като го защитава от начупване. Лака се преобразява в сатенено лъскав ефект, идеален за рисунки с дребни детайли.

Употреба: Нанесете един-два слоя като топ лак след лакиране.

Съдържание: 18 мл

MAGNIFIQUE

Топ Лак за Френски Маникюр

Съдържа оптични изсветлители и поглъща UV лъчи за по-бързо съхнене и устойчив завършек. Много необходим в салона, за последователни резултати и красив и лъскав Френски Маникюр

Употреба: Нанесете един-два слоя като топ лак след лакиране.

Съдържание: 18 мл

POLISHIELD 3 in 1

Защитен Топ лак

Устойчив на „куршуми” топ лак създаден с нова полимерна технология, която прави сплав между лака и топ лака за да създаде моюен здрав слой от лъскав, предпазващ от напукване и начупване и разрушаване лак. Бързо съхънеща формула която оставя ноктите защитени с дълготраен блясък.

Употреба: Нанесете един-два слоя като топ лак след лакиране.

Съдържание: 9 мл/ 18 мл

Бързо съхнещи

SECN DRY

Бързо съхнещ топ лак

Бързо съхнещ топ лак който моментално изсушава лака в дълбочина. Уникалната формула прониква веднага в слоя лак и едновременно изсушава слоевете за бърз и твърд защитен завършек. Ноктите са безупречни и готови .

Употреба: Нанесете един-два слоя като топ лак след лакиране.

Съдържание: 9 мл/ 18 мл/ 118 мл

IN A SNAP®

Бързо съхнещ ТопЛак с UV защита

Изсушава лака за минути. Формулата бързо изсушава ноктите за да предотврати надраскване или набраздяване като същевременно UV защитата предпазва лака от изсветляване или промяна на цвета. Лака е защитен и с дълготраен блясък.

Употреба: Нанесете един-два слоя като топ лак след лакиране.

Съдържание 9 мл/ 18 мл

SPRITZ DRY

Спрей-Изсушител за нокти

Бързо съхнещ подхранващ спрей който настройва лака за безупречен финал. Овлажняващ спрей обогатен със масла от Сусам, Авокадо и Жожоба бързо изсушава лака като същевременно подхранва и и възстановява. Ноктите са безупречни и здрави.

Пръснете леко върху лака и сте готови.

Състав: Денатуриран алкохол, Ацетон, Бутилстеарат, Ланолиново масло, Масло от Жожоба, Токоферил Ацетат, Масло от Авкадо, Ароматизатор.

Употреба: Дръжте шишето на 10-15 см. От ноктите. Напръскайте леко върху прясно нанесения лак. Уврете се че нокътя е изцяло покрит.

Съдържание: 118 мл/ 480 мл

FLASH DRY

Изсушител-Капка

Бързо съхнещ капка изсушител с блясък

Ускорява изсъхването на лака на прясно лакирани нокти като същевременно дава брилянтен блясък. Всяка капка е обогатена с Провитамин В5 и масло от пшенични зародиши за да подсили ноктите, да подхрани кутикулите и в същото време защитата маникюра и педикюра надраскване и набръчкване. Ноктите са лъскави, защитени и готови.

Употреба: Капнете по една капка от продукта на всеки нокът слен нанасянето на лака и топ лака

Съдържание 18 мл

Заздравители

NAIL DEFFENSE®

Протеинов Заздравител за Слаби и Разслояващи се Нокти

Подсилва чупливите нокти. Двойна доза от растителни протеини се вкарва директно в нокътя за да го възстанови и да го го направи гъвкав. Слоевете на ноктите са запечатани и гъвкави.

Употреба: Нанесете като основа и топ лак. Може да се нанесат два слоя ако не се слага лак.

Съдържание 9 мл/ 18 мл

NAIL ARMOR® liquid nail wrap

Основа за неравни и слаби нокти

Разработена с ключовата за ORLY формула на  Ridgefiller®

Която заглажда, укрепва и подсилва ноктите. Фини копринени фибри заглаждат нокътната повърхност създавайки гъвкав, здрав щит на нокътя. Ноктите са устойчиви и безупречни.

Употреба: Разтръскайте . Нанесете два слоя като изчакате да изсъхне всеки. Нанесете лак.

Съдържание: 18 мл

CALCIUM SHIELD®

Основа Заздравител с Калций

Дава сила и плътност на слаби и тънки нокти. Голямата доза Калций подсилва ноктите.Създава защитен слой за да изгради по-здрави, силни и гъвкави нокти.

Употреба: Нанесете един слой като основа, преди лак или два слоя ако не слагате лак.

Съдържание: 9 мл/ 18 мл

TOUGH COOKIE®

Заздравител Терапия (след ноктопластика)

Подсилва сухи и чупливи нокти. Обогатена формула с екстракт от Африканско дърво Окоуме за естествено заздравяване на ноктите и помага за забавяне загубата на Кератин. Ноктите израстват дълги, силни и гладки.

Употреба: Нанасяйте един път седмично като основа преди лак

Нанасяйте на всеки три дена като топ лак.

За по-бърз резултат го ползвайте в комбинация с Cuticle Care Complex

Съдържание: 9 мл/ 18 мл

NAILTRITION®

Заздравител за Нокти

Заздравява изключително увредени, разслояващи се и цепещи се нокти. Това е 14 дневна система-терапия  обогатена с естествен минерален комплекс от Калций, Желязо, Хидролизиран Кератин, Пшеничен Протеин, Колаген и екстракт от Бамбук което помага за стимулиране на естествения растеж на ноктите.

Употреба: 1-ва седмица – Нанасяйте 1-2 слоя всеки ден с наслагване. Премахнете в края на седмицата. Седмица 2 – повторете. Ако е необходимо повторете системата като изчакате една седмица преди повторението. За най-добри резултати, ползвайте в комбинация с Cuticle Therapy Cream.   

Съдържание: 9 мл/ 18 мл

Грижа за кутикула

CUTIQUE

Лосион за премахване на кутикули и петна от ноктите

Почиства ноктите и меко премахва мъртвата тъкан от кутикулите за да осигури здрав растеж на нокътя. Обогатен с масло от Сусамово семе и минерали които са ключ за активиране на влагата, подхранване и омекотяване на кутикулите. Ноктите са по-светли а кутилулите са почистени.

Употреба: Нанесете на кутикулите и оставете да действа 30-60 секунди. Внимателно избутайте кожичките. Изплакнете с топла вода или нанесете Clean Prep.

Внимание: Не оставяйте на ноктите повече от 5 минути. Не се препоръчва за чувствителна кожа. Ако се получи възпаление изплакнете веднага с топла вода. Съдържа алкали, избягвайте контакт с очите.

Съдържание: 9 мл/ 18 мл/ 118 мл

CUTICLE THERAPY CREME

Крем за Кутикули

Подхранва и третира груби и сухи ръце лакти и кутикули. Мощна антиоксидантна смес от масло на Авокадо, Скуален и витамини А и Е подхранват и овлажняват кожата и кутикулите като ги защитават срещу  вредните елементи на околната среда. Кутикулите са подхранени и защитени осигурявайки растежа на здрави нокти.

Употреба: Масажирайте в кутикулите ежедневно за да спомогнете за растежа на нокътя и да хидратирате коажата

Съдържание: 14 гр

CUTICLE OIL+

Подхранва кутикулите и помага за растежа на нокътя

Разработен с екстаркти от  цват на Портокал и Дива Череша, този овлажнителза нокти и кутикули заздравява и освежава проблемните кутикули. Ноктите са възстановени и подсилени в растежа.

Употреба: Масажирайте една капка от продукта на гол или лакиран нокът за подхранване. За поддръжка на ноктите и кожичките здрави, нанасяйте всеки ден вечерта. Комбинирайте с Nail Defense или Tough Cookie за по-здрави и силни нокти за 10 дена.

Съдържание: 9 мл/ 30мл/ 118 мл

CUTICLE CARE COMPLEX™

Маслоза Нокти и Кутикули

Прониква в матрицата на нокътя и подхранва кутикулата. Формулата дава мощни антиоксиданти а комплекса от масло от гроздови семки и витамини А и Е комбинирани с Алое, Папая и Ананас успокояват, подхранват и третират.  Кутикуките са възстановени а ноктите растат здрави.

Употреба: Масажирайте една капка от CUTICLE CARE COMPLEX в кутикулата на чисти или лакирани нокти. За по-добър ефект ползвайте в продължение на 10 дни в комбинация с Nail Defense.

Съдържание: 18 мл

Специални

PRIMETIME

рН Регулатор

Осигурява доброто слепване на лака към нокътната плочка като я подготвя преди нанасяне на избраната основа. Формулата е създадена с нови съставки за да балансира нивото на pH и да елиминира омазняване или замърсяване по нокътните плочки за дълготраен маникюр и педикюр.

Употреба: Нанесете единс слой на чисти и сухи нокти преди да нанесете избраната основа

Съдържание 9 мл/ 18 мл

NAILS FOR MALES®

Матов лак за мъже

Обвива ноктите на мъжете с естествен сатенен завършек. Специално разработен за мъже, тази уникална формула използва кварц за създаване на естествен матов ефект като същевременно предпазва ноктите от увреждане. Ноктите са с дълготраен изискан завършек.

Употреба: Разтръскайте добре и нанесете два слоя.

Съдържание 18 мл

FUNGUS MD® Maximum Strength

Анти гъбичен серум

Помага за елиминиране на гъбички и бактерии. Мощни ключови съставки работят за да елиминират гъбичките и да подобрят външния вид на ноктите. Хигиеничния дозатор помага за точното нанасяне на проблемното място по ръцете или краката. Ръцете и краката са възстановени до здраво състояние.

Съдържание 18 ml

CLEAN PREP

Дезинфектант Обезмаслител за нокти, ръце и крака

Подготвя ноктите, ръцете и краката за хигиеничен маникюр и педикюр. Уникалната формуладезинфекцира и премахва мазнини и замърсявания от нокътната плочка за по-добро нанасяне на лака или попиване на лечебни продукти а пшеничените протеини подхранват влагата на ноктите и кожата.

Употреба: Напръскайте леко върху ръцете или краката за да дезинфекцирате и освежите. За нокти, напръскайте директно нокътя или на памучен тампон. Избършете всеки нокът няколко пъти докато започне да „скърца”. Продължете с маникюра, педикюра или изкуствени нокти

Съдържание: 118 мл

NAIL WHITENER

Избелваща Пудра за Нокти

Почиства и поправя нокти. Този активен продукт съдържа двойна доза масло от чаено дърво и цитруси за да дезинфекцира и да разтвори замърсявания и петна по ноктитем които остават почистени и светли. Избелва пожълтели нокти.

Употреба:

  1. Отстранете лака от ноктите. Продукта може да се ползва на естествени и изкуствени нокти.
  2. Напълнете купичка със 75 мл топла вода оставяйки достатъчно място да се поберат всичките 10 пръста без да прелее.
  3. Изпразнете количеството на 1 пакетче във водата и веднага потопете пръстите в сместа. Ако слагате пръстите на краката, тогава сложете 150 мл вода и две пакетчета от продукта.
  4. Леко движете пръстите във водата и ги оставете да попиват 5 минути.
  5. Измийте ръцете и използвайте четка ако се наложи да отстраните замърсяване под ноктите. За много пожълтели нокти, повторете.

Съдържание 2 х 15 гр и 453 гр