Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

Rock Hard

RockHard-Line_final_web

BioSilk Rock Hard е линия от стилизиращи продукти, които осигуряват изключителен контрол, блясък, лекота при работа и стилизираща памет на прически и текстури. Коприната дава на косата сила, влага, защита и невероятен блясък, за да засили ефекта от прическата без да се наслагва и без да уврежда косата.

Линията е предназначена за професионалисти и крайни потребители търсещи качествени продукти полезни за косата и създаващи интензивни прически с контрол на прическата и лесни за работа за нестандартно стилизиране.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ

  • Коприната съдържа 17 от 19-те амино-киселини съдържащи се в косата и е една от най-здравите фибри в света равна по здравина на стоманената нишка;
  • Коприната възстановява увредените кутикули, подсилва косата, хидратира, възвръща жизнеността и подмладява косата за мекота, подвижност и бляскав финал;
  • Коприната дава защита срещу топлина, студ, влага, UV-лъчи и замърсявания.

Styling Spray

Styling Spray

Бързо съхнещ лак за коса с много силна фиксация, който заключва прическата за по-голяма издръжливост срещу влага и елиминира хвърчаща коса. Упътване: Дръжте флакона на 15-20 см от косата и напръскайте равномерно. Размер на опаковката: 284 гр/ 10 fl. oz.

Прочти още

Styling Wax

Styling Wax

Матова, стилизираща вакса даваща текстура с лека формула за допълнителен контрол и мекота на прическата. Упътване: Нанесете малко количество на дланите, разтрийте, нанесете по косата и оформете. Размер на опаковката: 54 мл/ 1.9 fl. oz.

Прочти още

Styling Gum

Styling Gum

Много силна, гъвкава вакса, която дава интензивен контрол и помага за създаване на силно текстуризирани прически. Употреба: Нанесете малко количество от продукта на влажна или суха коса, оформете както обикновено. Размер на опаковката: 54 мл/ 1.9 fl. oz.

Прочти още

Defining Paste

Defining Paste

Матова вакса със силна фиксация, перфектна за създаване на рошави, текстуризирани прически както и за оформяне на прически. Употреба: Нанесете на подсушена с хавлиена кърпа коса и оформете по желание. При нанасяне на суха коса дава повече оформяне и контрол. Размер на опаковката: 89 мл/ 3 fl....

Прочти още

Spiking Gel

Spiking Gel

Гел с много силна фиксация разработен да не се стича, предлагащ изключителен контрол и даващ блясък. Употреба: Нанесете на влажна или суха коса и продължете с оформянето на косата по желание. Размер на Опаковката: 148 мл/ 5 fl. oz.

Прочти още

Hard Styling Gelee

Hard Styling Gelee

Гел със силна фиксация за създаване на дълготрайни прически на влажна или суха коса без да се стича. Идеален за оформяне и детайли на прическата. Употреба: Нанесете на влажна или суха коса и продължете с оформянето на косата по желание. Размер на опаковката: 177 мл/ 6 fl. oz.

Прочти още