Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

CHI

Какво е CHI-технология?

Това е уникалното нещо което прави CHI да изпъква като марка и ви дава висока компетентност като фризьор и ви поставя на върха на конкуренцията в продажбите.

Както всички знаем, пазара не изпитва глад за шампоани или бои тъй като е пренаситен. Но Farouk Systems вярват че чрез иновацията можем да предложим на фризьорите наистина уникални продукти които нямат нищо общо с другите подобни продукти предлагани на пазара.

Като професионалисти вие трябва да фокусирате на технологията на CHI заедно с нейната репутацията и предимствата и пред конкурентните продукти.

CHI Technology
CHI 44 Ceramic
– Всички цветове, изсветлители, стилизиращи продукти, уреди и аксесоари съдържат в себе си CHI 44 керамични съставки.

Far Infrared – Това е Инфра Червено загряване което се произвежда от CHI 44 във всички CHI продукти и уреди даващи на ползващия ги удивителни свойства и качества при работа с всеки един тях. Продуктите на CHI с помощта на уредите CHI проникват по-дълбоко в косата и резултатите говорят сами за себе си.

graphika

Far Infrared - Инфра Червената честота е най-дългата честота от Инфра Червения спектър. Тя е невидима за човешкото око. Инфра Червената честота прониква до 4 см в дълбочина в кожата а също така и в косата.

Инфра Червената честота суши косата от вътре навън благодарение на нейния йонен заряд и в следствие, боята прониква по-дълбоко в косата. Инфра Червената честота загрява предметите (косата, четките), не само въздуха. Последните проучвания показват също така че се повишава циркулацията на кръвта и метаболизма. Инфра Червената честотата помага и за поддръжката на общото ни здраве.

Negative Ions – Отрицателните Йони се произвеждат от всички загряващи продукти на CHI. Те разпръскват молекулата на водата на микрочастици което спомага за поддържането на баланса на влагата и блясъка на косата. Също така намалява влиянието на статичното електричество и сплитането на косата.

Low EMF (Електро Магнитно Поле) – Обикновените сешоари изпускат до 20 000 мг докато при сешоарите на CHI тази стойност е 1.5 мг което води до по-сигурна и добра работна околна среда.

Без Амонячни Бои и Изсветлители – Всички бои и Изсветлители на CHI са 100% чисти от Амоняк. Това дава приятен аромат на боите при работа с тях и по-добро състояние на косата. Това е огромно предимство при предлагането и работата с тези продукти тъй като боите и изсветлителите на CHI за единствените по рода си от този тип на пазара.

Nano Silver – В марката CHI сега е добавена тази най-нова, водеща технология в нашата индустрия. За първи път фризьорите ще имат възможност да използват уреди с които не само да работят но и също така стерилизират клиента и себе си и да унищожават бактериите.