Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

CHI Argan Oil

CHI Argan Oil Group

CHI Argan Oil е луксозна система продукти за коса представяща уникална смес от Арганово масло и масло от Моринга в комбинация с добавени и патентовани Керамични съставки за да подмладят, възстановят и хидратират много изтощена, начупена и увредена коса.
Системата е от 4 части и е обогатена с витамини и много силно подхранващи съставки, в резултат на които се получава гладък завършек на косата и възстановен и подхранен външен вид.
Oсигурява по-лесено обработване на косата. Тази серия също така предлага защита срещу вредните UV лъчи и срещу термично увреждане.
Argan Oil е бързо абсорбиращо се масло богато на основни витамини и силно подхранващи косата съставки. Добавя здравина и еластичност на косата и помага за защитата срещу термално увреждане както и предпазава косата от вредното влияние на UV лъчите.
Маслото от Моринга (Moringa Oil) работи като подмладяваща косата съставка, витамините възстановяват косата и връщата влагата обратно в косата за по-млада, лъскава и здраво изглеждаща коса.

arganovo-maslo

Арганово масло: Аргановото масло произлиза от плодовете на Аргановото дърво. То е богато на Витамин Е и съдържа Омега мастни киселини което осигурява подхранване на косата. Маслото е леко и се абсорбира бързо. Хидратира и подхранва суха и увредена коса.

maslo-ot-moringa

Масло от Моринга: Moringa oil е сред най-желаните масла при създаването на козметични продукти, избирано поради неговите мног анти-оксидантни и документирани подмладяващи свойства. Moringa oil е дълбоко проникващо масло което внася жизнени съставки и помага косата да остане хидратирана. Маслото от Моринга също така е популярна натурална добавка, която увеличава здравето и силата на косата и скалпа.

CHI Керамични съставки: Тези съставки исползват керамиката и протеините за да осигурят изключителна термична защита. Керамичните съставки освобождават Аниони (отрицателно заредени йони) по кутикулите което помага за вътрешното свързване на протеините в стеблото на косъма, давайки лъскавина и здравина за бляскав вид на косата.

Линията е перфектна за жени със сухи, изтощени или увредени коси, които търсят хидратиране и подмладяване на косата както и цялостно подобрение на качеството и вида на коста си.

CHI Argan Shampoo

CHI Argan Shampoo

CHI ARGAN OIL SHAMPOO Шампоан с Арганово Масло Шампоана Chi Argan Oil Shampoo комбинира уникален набор от Арганово масло и масло от Моринга, който меко почиства и подмладява суха и увредена коса, като възстановява влагата. Основни витамини, антиоксиданти и подсилващи протеини създават здрава и лъскава коса. Употреба: Нанесете шампоана на мокра коса. Втрийте равномерно от корените до краищата. Изплакнете с топла вода. Продължете с Chi Argan Oil Conditioner. и нанесете по мократа коса равномерно от корените до краищата. Изплакнете и ако желаете, повторете...

Прочти още

CHI Argan Conditioner

CHI Argan Conditioner

CHI ARGAN OIL CONDITIONER Балсам с Арганово Масло CHI Argan Oil Conditioner подмладява суха и увредена коса чрез вкарването във всеки отделен косъм на витамини, подхранващи масла и протеини, за да освежи силата и еластичността на косата. Приглажда начупената и хвърчаща коса и я защитава от термично увреждане както и от увреждане от UV лъчи. Употреба: След измиване на косата с CHI Argan Oil Shampoo нанесете балсама на влажна коса и разнесете равномерно от средата до краищата. Оставете да престои от 1 до 3 минути и изплакнете с хладка...

Прочти още

CHI Argan Oil

CHI Argan Oil

CHI ARGAN OIL + Moringa Oil Арганово масло с Масло от Моринга CHI Argan Oil е лека, бързо абсорбираща се смес от масла на Арган и Моринга, специално създадени да подмладят и хидратират мног увредена коса, като и придават невероятен блясък и подвижност. Уникалният набор от масла работи и като естествена защита срещу тернично и UV увреждане. Употреба: Нанесете малко количество на дланта и разнесете равномерно по цялата коса. . Не изплаквайте и продължете със...

Прочти още

CHI Argan Oil Mask

CHI Argan Oil Mask

CHI ARGAN OIL REJUVENATING MASQUE Подхранваща маска с Арганово Масло CHI Argan Oil Rejuvenating Masque дълбоко подхранва и възстановява косата с масло от Арган и Моринга, подсигурявайки основни витамини и антиоксиданти които възстановяват влагата и блясъка, приглаждат начупена и сплитаща се коса и подобряват цялостното състояние и вид на косата. Употреба: Нанесете необходимото количество маска на влажна коса и втрийте равномерно от средата до краищата. Оставете да престои 3-5 минути за интензивно подхранване и мекота. Повторете ако желаете. Изплакнете...

Прочти още