Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

CHI Infra

Катионни Хидратиращи Вътрешни Връзки (Cationic Hydrating Interlink- CHI)

Положително заредените молекули на коприната се заключват в структурата на естествената коса за изграждане на повече сила, подобряване на влагата, еластичноста и жизнеността на косата. CHI INFRA е първата по рода си линия  за коса, при която се използва CHI 44Ceramic ™ - керамична технология и Катионни Хидратиращи Вътрешни Връзки.

Тази уникална концепция е изключително важна за заключване на влагата и силата във вътрешната структура на косъма.

CHI Silk Infusion

CHI Silk Infusion

Копринен реконструиращ комплекс без изплакване CHI Silk Infusion не съдържа алкохол. Обогатен е с чиста натурална коприна, пшенични и соеви протеини. За мека коса с невероятен блясък. Не се наслагва, защитава косата при обработката с термични уреди.

Прочти още

CHI Keratin Mist

CHI Keratin Mist

Подхранващ Кератинов Спрей без Изплакване CHI Keratin Mist е специално разработен да работи във взаимодействие с цялата CHI линия. CHI Keratin Mist съдържа протеини и белтъчини, които осигуряват на косата сила, защита и мекота. Изравнява шупливоста на косъма като същевременно оставя косата копринено-мека и невероятно лесна за...

Прочти още

CHI Infra Treatment

CHI Infra Treatment

Термален Защитен Балсам Молекулите на водата се заключват в косата.  Незабавно овлажнява и реконструира вътрешната структура на косъма. Подобрява здравината и еластичността на косата.

Прочти още

CHI Clean Start

CHI Clean Start

Дълбокопочистващ шампоан Разработен със специални почистващи съставки, керамика и витамини, които почистват косата отвътре-навън. Идеален преди всяко химическо третиране за да почисти и подготви косата като премахва всякакви наслагвания и замърсявания. CHI Clean Start Shampoo е изключителен при премахване на наслагвания от минерали, твърда вода и наслагвания от всякакви стилизиращи...

Прочти още

CHI Infra Shampoo

CHI Infra Shampoo

Овлажняващ Терапевтичен Шампоан. Нежно почиства косата и регулира баланса на влагата в косата и скалпа. Косата ще се почувства по – здрава и по – лесно управляема. За всички типове коса.

Прочти още