Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

CHI Tools Уреди

Уредите на CHI са избор N1 на фризьорите от Америка. Продажбите им възлизат на повече от 70% от продажбите на професионални уреди в USA.

CHI TOOLS спечелиха най - престижната награда “Stylist Choice Award” (за избор на фризьорските салони) като най - иновационни уреди, с най - добри показатели за последните 3 години.

CHI Технология

CHI 44 Ceramic – Уникална керамична технология с 44 неорганични вещества обработени по специален начин за да имат свойствато да контролират процеса на работа.Всички цветове, изсветлители, стилизиращи продукти, уреди и аксесоари съдържат в себе си CHI 44 керамични съставки.

Какви са уникалнитв възможности на CHI 44 Ceramic?

Всеки път когато CHI 44 Ceramicе изложена на:

  • Телесна температура
  • Външно загряване(сешоари/преси)
  • Продукти с Пероксид

произвежда:

  • Инфра Червена честота
  • Негативни Йони

Far Infrared – Това е Инфра Червено загряване което се произвежда от CHI 44 във всички CHI продукти и уреди даващи на ползващия ги удивителни свойства и качества при работа с всеки един тях. Продуктите на CHI с помощта на уредите CHI проникват по-дълбоко в косата без да уврежда кутикулния слой.

Far Infrared - Инфра Червената честота е най-дългата честота от Инфра Червения спектър. Тя е невидима за човешкото око. Инфра Червената честота прониква до 4 см в дълбочина в кожата а също така и в косата.

Инфра Червената честота суши косата от вътре навън благодарение на нейния йонен заряд и в следствие, боята прониква по-дълбоко в косата. Инфра Червената честота загрява предметите (косата, четките), не само въздуха. Последните проучвания показват също така че се повишава циркулацията на кръвта и метаболизма. Инфра Червената честотата помага и за поддръжката на общото ни здраве.

Negative Ions – Отрицателните Йони се произвеждат от всички загряващи продукти на CHI. Те разпръскват молекулата на водата на микрочастици което спомага за поддържането на баланса на влагата и блясъка на косата. Също така намалява влиянието на статичното електричество и сплитането на косата.

 

Low EMF (Електро Магнитно Поле) – Обикновените сешоари изпускат до 1500 mg докато при сешоарите на CHI тази стойност е 1.5 mg което води до по-сигурна и добра работна околна среда.

 

Nano Silver Технологият унищожава до 650 вида бактерии и по скалпа, поддържа стилизираната коса здрава, силна и без микроби!

CHI NANO HAIR DRYER Сешоар

CHI NANO HAIR DRYER Сешоар

CHI NANO Dryer Керамичен Сешоар за Коса Nano Silver Технологията унищожава до 650 вида бактерии Инфра Червената Технология намалява вредните Електро-Магнитни Вълни (EMF) от 1500 Микрона при обикновените сешоари на 1.5 микрони при сешоарите на CHI Влажната топлина на Керамиката изсушава косата за около 40% по-кратко време от обикновените сешоари Двойната система на електромотора намалява шума и дава по здрав въздушен поток. Самостерализиращ се. Мощност...

Прочти още

CHI NANO Преса

CHI NANO Преса

Преса за коса Най-новата Американска Технология на Farouk Systems представя … КЕРАМИКА – ЙОНОЗАЦИЯ – ИНФРАЧЕРВЕНО ЗАГРЯВАНЕ Тези инструменти позволяват на Silver Nano технологията да унищожава бактериите и да поддържа стилизираната коса здрава, силна и без микроби! Nano Silver Технологията внедрена в дръжката и керамичните плочки унищожава до 650 вида бактерии Влажната топлина на Керамиката и Инфрачервената Технология за загряване поддържат здрава и лъскава косата Ергономичен дизаин за удобство при работа Може да изправя, да прави чупки, да прави къдрици и...

Прочти още

CHI G2 Преса

CHI G2 Преса

Преса за коса Следващото поколение керамична преса за коса с оригинален дизайн и нова технология Изключително гъвкава Чувствителна на натиск Въртящ се кабел LCD дигитален контрол на темпетатурата Загрява до 220’С за време от 6 – 10 секунди

Прочти още

CHI ARC Маша

CHI ARC Маша

Керамична Маша за коса Маша за коса с бутон за автоматично навиване на къдрицата Дигитален екран за контрол на температурата Бутон за нулиране Загрява до 220’С за време от 6 – 10 секунди

Прочти още