Pages Navigation Menu MG Beauty mgb mgb

CHI Transformation system

CHI Transformation Sys Grp-s

Най-Нова Американска Технология събираща в себе си 4 ключови елемента за трансформация на косата.

Керамично Загряване

Негативни Йони

Чиста Натурална коприна

Катионни Хидратиращи Вътрешни връзки

Това ново научно постижение трайно променя косата от хвърчаща, къдрава, чуплива и дори грубата права коса в Копринено красива контролирана права коса с използването на пресите CHI, Коприна и Негативни йони без да се използват всякакви груби сурови химикали или Амоняк.

Тайната на Коприната с Катионни, Хидратиращи Вътрешни Връзки

Катионните Хидратиращи Вътрешни Връзки са положително заредени молекули които осигуряват влага и връзки в стеблото на косъма.

Коприната и протеините свързани заедно са Катиони(положително заредени)  за да проникнат в негативно заредените зони в косата за да изградят сила и еластичност.

FAROUK SYSTEMS използват само чиста органична коприна а не „имитация” на коприна.

FAROUK SYSTEMS имат най-новата технология за да хидролизират Коприната в течна форма или да я стрият във формата на пудра.

Коприната съдържа няколко различни размера молекули. Най-малките молекули (120 микрона), проникват в Кортекса за да заздравят и подсилят косата отвътре навън.

По-големите молекули (750-10 000 микрона) на коприната ще запълнят празнини и кръстосат връзките в кортекса и на слоевете кутикулите  и третира цъфналите краища.

Копринените протеини съдържат 17 от 19-те аминокиселини които се съдържат в косата.

Коприната може да задържи влага до 2.5 – 3 пъти повече от собственото си тегло. Това подобрява еластичността, осигурява дълъг живот и поддръжка при стайлинга, подсилване, къдрене и оцветяващите резултати.

Коприната дава триизмерен блясък и отражение поради нейната Триангуларна Молекулна Структура. Също така дава защита срещу топлина, студ, влага и свободни радикали.

Косата е отрицателно (-) заредена по природа. Коприната е положително (+) заредена. По законите на физиката, в природата противоположностите се привличат. Това означава, че коприната ще се свърже с косата като електростатичен процес.

CHI TRANSFORMATION SYSTEM използва коприната в цялата система от продукти, помагайки да се подобри състоянието и качеството на косата.

Системата CHI TRANSFORMATION SYSTEM съдържа следните продукти:

- Фаза 1

CHI Transformation Solution (лосион в три варианта) с pH 7 – 10

Формула А – за Девствена/Устойчива коса

Формула В – за Боядисвана и химически третирана коса

Формула С – за Изсветлявана, Шуплеста/Тънка косa

- Фаза 2

CHI Transformation Bonder (неутрализатор в три варианта) с pH 3 – 4

Формула А – за Девствена/Устойчива коса

Формула В – за Боядисвана и химически третирана коса

Формула С – за Изсветлявана, Шуплеста/Тънка коса